Office 365

Med Microsoft Office 365 kan du arbejde hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhed. Det er nemt at have Office 365 med overalt, uanset om du er på farten eller sidder på kontoret. Med Office 365-apps har du adgang til dine dokumenter, mail, kalender og kontakter fra alle dine enheder og du har altid de nyeste versioner af Office-programmerne lige ved hånden.

Brug Office 365 fra din PC, Mac, iOS, Android eller Windows-enhed. 

Som Microsoft Gold Certified Partner kan 1tegration rådgive og hjælpe din organisation godt i gang med Office 365 mange muligheder og funktioner. 
 

 

 

Med flere forskellige planer har du mulighed for at vælge, det plan der passer bedst til din organisations behov for funktionaliet.

Se planer og prisliste på Microsoft Office 365

 

Om Office 365

Microsoft Office 365 til virksomheder er en abonnementstjeneste, der kombinerer de velkendte Microsoft Office Web Apps, med en række webbaserede værktøjer som er nemme at lære at bruge. Samtidig arbejder det sammen med din eksisterende hardware og leverer den sikkerhed, pålidelighed og kontrol, du har brug for, for at drive din virksomhed.

 

 

 

 

 

De bedste værktøjer

Med Office 365 får du de bedste værktøjer til din organisation. Office-programmer, mail og kalender, onlinemøder, fildeling, videohåndtering samt sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Få nemt kontakt med kunder og kollegaer, med kommunikationsværktøjer som mail, chat og videomøder. Giv din mail et professionelt udtryk med virksomhedens navn som domænenavn og skab genkendelse hos kunder og forretningspartnere. Alle værktøjerne i Office 365 arbejder sammen på tværs af enhederne, så det bliver nemmere for dig at drive din forretning. 

 

 

            

 

 

    

 

 

    

 

 

 

 

Support_ikon_hvid
1tegration_LinkedIn
1tegration_Facebook

1TEGRATION A/S

INDUSTRIVEJ 50

9600 AARS

DANMARK


SALG@1TEGRATION.DK

SUPPORT@1TEGRATION.DK

BOGHOLDERI@1TEGRATION.DK