1tegration-button-home.png
1tegration-topnavn-start.png
1tegration-topnavn-end.png
1tegration-main-top.png
 

Office365 

 

Hvad er Office 365?

 

Tilbuddet med Microsoft Office 365-tjenesten kombinerer den velkendte Office-pakke til computeren med de nyeste skybaserede versioner af vores næste generation af kommunikations- og samarbejdstjenester: Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online og Microsoft Lync Online. Disse tjenester arbejder sammen uden problemer for at give den bedste produktivitetsoplevelse på pc'er, telefoner og i browsere*. Office 365 drives af de samme Microsoft-e-mail og -samarbejdsprodukter, som virksomhederne har brugt i årtier.

Til it

  • Office 365 er hostet som en onlinetjeneste i vores bedste datacenter med SAS 70- og ISO 27001-certificering.
  • Oplysningerne er beskyttet af et pålideligt genoprettelsesberedskab i virksomhedsklassen, der med flere datacentre og automatiske failovers er uafhængigt af geografisk placering.
  • En brugervenlig administrationskonsol giver dig mulighed for at bevare kontrollen over funktioner, indstillinger og udrulning i hele organisationen.
  • Office 365 hjælper dig med at levere den vigtige sikkerhed og kontrol med en velkendt oplevelse for it-administratorer, og det reducerer den tid og de penge, der bruges på rettelser, opgraderinger og opdateringer af servere. Office 365 understøttes af en serviceaftale, der økonomisk garanterer en oppetid på 99,9 % – hvilket viser vores fokus på pålidelighed.

Til dine brugere

  • Med Office 365 har du altid opdaterede versioner af Office Professional Plus, Exchange Online, SharePoint Online og Lync Online, så du kan stille de nyeste produktivitetsløsninger til rådighed for brugerne.
  • Microsoft giver adgang til it-support over telefonen, internettet eller e-mail døgnet rundt.
  • Office 365 giver brugerne adgang til e-mail, vigtige dokumenter, kontakter og kalender overalt og på næsten alle enheder, herunder pc, Mac, Windows Phone, iPhone, Android og BlackBerry*.
  •  

Hvad indeholder de enkelte planer?

 

 Office_ProPlus_2013%20(1)
 

Stil de velkendte Office-programmer til computeren og Office Web Apps til rådighed for dine medarbejdere uden problemer, når de kombineres i skyen, og få en fleksibel betalingsbaseret licens pr. bruger.

Få mere at vide > 

 

Untitled-16
 

Giv din organisation styrken ved e-mail, kalender og kontakter med integrerede funktioner i Exchange, så du er beskyttet imod virus og spam. Dine medarbejdere kan få adgang til deres postkasser overalt på pc'er, internettet og mobilenheder.
 

Få mere at vide >

 

sharepoint
 

Hjælp dine medarbejdere med at oprette websteder, hvor de kan administrere og dele vigtige dokumenter og indsigt med kolleger, kunder og partnere, holde teams synkroniseret og administrere vigtige projekter – alt sammen uden behov for at konfigurere og køre Microsoft SharePoint i jeres eget datacenter.

Få mere at vide >

 

sdsd

 

Transformér din organisation med næste generation af kommunikationsegenskaber, herunder oplysninger om tilstedeværelse, chat, lyd/videoopkald og detaljerede onlinemøder med lyd, video og webmøder.†

Få mere at vide >

 

Abonnementsmodel
Abonnementsmodellen for Office 365 giver dig forudsigelige månedlige omkostninger og fleksibiliteten til at købe og installere tjenester når som helst.

Få mere at vide >


*Adgang fra mobilenheder kræver Wi-Fi-egenskaber eller afhænger af operatørens netværkstilgængelighed.
† Visse funktioner, f.eks. Lync-lyd- og videoopkald med flere deltagere, er begrænset i visse lande af juridiske årsager. 

 

 

1tegration-main-bottom.png